top of page
Logo Medium.png

Wat is House of Beauty?

House of Beauty is een schoonheidssalon dat niet gespecialiseerd is in iets specifiek maar juist een heel uitgebreid aanbod aanbied met steeds kwaliteitsvolle schoonheidsbehandelingen. Van manicure en pedicure tot massages en nog vele meer! Hierbij House of Beauty gaan we kijken naar de noden en willen van de klant en gaan we ons best doen om elke ervaring zo aangenaam mogelijk te maken!

Over mij: Over mij

Who Am I?

Wie ben ik?

Als kleine meisje had ik altijd al een passie voor schoonheid, zelf was ik ook altijd creatief bezig. Later bleek al snel dat dit mijn roeping was! Daarom ben ik dan ook gestart met een opleiding schoonheidsverzorging en dat viel me al snel in de smaak! Tijdens mijn studies ben ik een opleiding one-by-one wimperextensions gaan volgen, ook weer hier vond ik een nieuwe passie. Tijdens mijn opleiding schoonheidsverzorging heb ik stage gelopen in een sauna waardoor ik verschillende massagetechnieken onder de knie heb gekregen.

Na mijn opleiding schoonheidsverzorging wou ik toch wat meer de creatieve kant opgaan en kwam ik terecht bij de opleiding "Grime". Met deze opleiding heb ik me meer verdiept in alles wat met make-up te maken heeft. Door deze opleiding heb ik met enkele grote bedrijven mogen samenwerken zoals VTM, Miss België, Studio 100,...


Na mijn specialisatiejaar ben ik direct aan de slag kunnen gaan bij M.A.C. als make-up artist. Ook heb ik een opleiding Russian Volume wimpers gevolgd, waar ik me ondertussen al meer in heb verdiept. Achteraf ben ik mogen starten bij een schoonheidssalon in Antwerpen waar men handjes al snel begonnen te kriebelen. Ik wist al snel dat ik mijn eigen zaak wou starten. Eerst ben ik in bijberoep begonnen maar na enkele maanden wou ik de kans wel wagen. Na een super leuk traject te doorstaan sta ik nu klaar voor jullie allemaal zo goed mogelijk in de watten te leggen. Hopelijk tot snel!

Blush
Bridal Makeup
Makeup Brushes
Female Model
Makeup with Brushes
Model
Over mij: Over mij
bottom of page